Del 25 de juny al 2 de juliol

 • Organitzadors

 • Imatge Logo 1
 • Imatge Logo 2
 • Imatge Logo 3
 • Benvinguts a RIC2023.CAT

  L'organització del "RIC2023.CAT Catalunya-Pirineus" us dóna la benvinguda a una de les destinacions de canyonisme més interessants del Pirineu Oriental Català. Ens agradaria que gaudeixis dels canyons de “Catalunya-Pirineus” en el seu millor moment. El moment escollit és l'estiu del 2023, del 25 de juny al 2 de juliol. Explora la regió de Catalunya-Pirineus i gaudeix de la seva gran bellesa.

  El centre neuràlgic de Catalunya és Barcelona, molt ben comunicada i lloc ideal per combinar esports de tota mena, sol, platja, muntanya, gastronomia i vacances culturals. El campament base per al RIC2023.CAT es troba al poble de Sant Joan de les Abadesses, a 1h30 de distància amb cotxe de Barcelona, on pots gaudir de: vuit dies de canyonisme, en una naturalesa extraordinària, relax, exploració, història, tradició, gastronomia, enoturisme, festivals de música i molt més! Sant Joan de les Abadesses, a la Vall del Ter, ubicada al nord de Catalunya, als Pirineus, està molt a prop de la frontera francesa i estratègicament localitzada a pocs quilòmetres de la Vall de Núria, el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, l'Espai d'Interès Natural de l'Alta Garrotxa, l'Espai d'Interès Natural de les Serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.

  El campament base es troba molt a prop dels canyons més bonics de Catalunya-Pirineus. A només 31 km del Torrent de la Corba, a 32 km del Freser Superior, a 33 km de les Gorges de Núria, a 35 km del Salt de Sallent i del Torrent de les Cavorques, a 40 km del Sant Aniol i Les Canals, a 53 km del Pas de l'Escalell.

  En aquest lloc, les condicions climàtiques i aquàtiques asseguren la millor combinació. Equipament d'alt nivell a la majoria dels canyons. Menjar tradicional d´alta qualitat i múltiples possibilitats d´allotjament amb varietat d´instal·lacions addicionals i a prop dels canyons més importants. L'organització del RIC2023.CAT oferirà (mentre que hi hagi places disponibles) un allotjament de baix cost per als participants que els interessi, al mateix campament base durant el "RIC 2023.CAT Catalunya-Pirineus".

 • Imatge Imatge equip

  Imatge equip

  Quan la passió pel descens de canyons t'uneix a qualsevol lloc del món (foto: RIC Colòmbia 2019).

Reunió Internacional de vuit dies amb activitats, conferències i tallers


Regístrate

 • L’objectiu d’aquesta trobada internacional és reunir aficionats al descens de canyons d’arreu del món

 • Sant Joan de les Abadesses

  La població de Sant Joan de les Abadesses es troba situada a la comarca del Ripollès a 775 m d'altitud sobre el nivell del mar. Ocupa el centre d'una vall del Prepirineu, travessada pel riu Ter i encerclada per muntanyes altes com les de la Serra Cavallera.

  El terme municipal té una extensió de 53.41 km2 i limita amb Ripoll a l'oest, Vallfogona del Ripollès al sud, la Vall de Bianya i Sant Pau de Segúries a l'est, Camprodon al nord i Ogassa al nord-est.

 • Imatge Imatge poble
 • Imatge Imatge poble 2
 • Imatge Imatge poble 3
 • Hi vols assistir?