Camp Base

El lloc escollit per ubicar el campament base es troba a la localitat de Sant Joan de les Abadesses, pertanyent a la província de Girona a la comarca del Ripollès, situat entre Camprodon i Ripoll. Està configurat principalment per l'Alberg de la Ruta del Ferro, antic magatzem de l'estació de tren, i els seus espais circumdants. L´organització també comptarà amb les instal·lacions esportives, culturals i d´oci facilitades per l´ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

El camp base de Catalunya-Pirineus es troba molt a prop dels millors canyons de la zona. A només 31 km del Torrent de la Corba, 32 km del Freser Superior, 33 km de les Gorges de Núria, 35 km del Salt de Sallent i Torrent de les Cavorques, 40 km del Sant Aniol i Les Canals, 53 km del Pas de l'Escalell...

Al campament base del RIC2023.CAT Catalunya-Pirineus tindran accés tots els participants indistintament de si han contractat allotjament o no en el moment de la inscripció. L'accés a les instal·lacions serà controlat mitjançant identificació personal i intransferible.

Diversos espais estaran habilitats:

  • L'espai “Canyon-Welcome” és l'àrea de registre dels participants, l'àrea de recepció, el punt d'informació, el punt de trobada...
  • L'espai “Canyon-Equipment”, un espai per als fabricants, distribuïdors de material, llibreries, demostracions...
  • L'espai "Canyon-PRO", espai per als professionals del sector, guies de descens de canyons, empreses d'aventura, escoles de formació i habilitació nacional i internacional.
  • L'espai “Canyon-MasterClass”, on farem les conferències i els workshops.
  • L'espai “Canyon-FIC”, és un espai dedicat a les organitzacions que configuren la “Fédération Internationale de Canyonisme”, s'hi celebrarà l'assemblea anual i reunions de treball específiques entre els seus responsables.
  • L'espai "Canyon-Fest", on realitzarem el gran sopar final, on es realitzarà el lliurament de premis i els tributs que es programin. Amenitzat de la millor manera que se'ns acudeixi.