CANYONS

L'organització del RIC2023.CAT vol facilitar a tots els participants la possibilitat de realitzar descensos de canyons de tots els nivells, independentment del número de dies que estigueu amb nosaltres. Per aquest motiu, no només proposem els més propers al campament base (perímetre d'1 hora amb cotxe) sinó que a més afegim dues zones, una mica més allunyades, que permetran augmentar el catàleg de canyons disponibles, augmentant el nombre de descensos extraordinaris. D'aquesta manera, tots aquells que esteu amb nosaltres els 8 dies de durada de la trobada teniu assegurada activitat non stop d'alt nivell.

Les zones són les següents:

ZONA 1: Campament Base, Sant Joan de les Abadesses. Clica aquí per a més informació.

ZONA 2: Canigó. Clica aquí per a més informació.

ZONA 3: Ariège, PClica aquí per a més informació.


www.wikiloc.com

Powered by Wikiloc

Mapes, talps, tracks, waypoints i informació accessible gràcies al nostre partner WIKILOC, a www.wikiloc.com, amb el tag RIC2023.

L'organització coordinarà els accessos i les hores d'entrada dels grups per minimitzar esperes i la fluïdesa de la progressió als canyons.

La informació meteorològica i nivells de cabal seran donats diàriament mentre duri l'esdeveniment.

Navegación outdoor

Navegación outdoor

Tots els usuaris que vulguin podran seguir les rutes de RIC2023.CAT amb l'app de Wikiloc. Tindran el sistema de navegació gratuït. L'app de navegació outdoor en què confien milions de persones!

Només vàlid per a les rutes del RIC2023.CAT.


Cadascun dels canyons proposats per a ell RIC2023.CAT han estat verificats per l'organització.

Qualsevol esportista habitual sap que els canyons que estan al medi natural estan subjectes a les variacions de cabal, a la meteorologia adversa a la caiguda d'objectes arrossegats pel vessant. Per tant, l'equip organitzador no es pot fer responsable de l'activitat ni de l'estat del barranc. És per això que cada participant és responsable de verificar i comprovar els punts d'accés i sortida, la situació d'aquest i de tots els ancoratges que utilitzés.

Cada participant haurà de valorar el material que necessitarà per afrontar els descensos i alhora escollir l'activitat que s'adapti a la condició física i al nivell tècnic. La gran majoria són canyons per a NO principiants.

L'organització del RIC2023.CAT no serà responsable de la seguretat als canyons. Els participants han de respectar les condicions meteorològiques, els cabals i els temps previstos d'activitat, cadascun dels quals serà responsable d'ell mateix i del grup en què participa.