COMITÉ DÉPARTEMENTAL DE CANYONISME ET DE SPÉLÉOLOGIE (CDSC13)

Material i tècnica - Taller
DAVALLADOR D'ALTES PRESTACIONS: SFD8

El doble 8 o SFD8 va ser dissenyat per Fabienne Borie i Thierry Saunier, és un davallador molt polivalent, amb versatilitat i facilitat d'ús, que manté la senzillesa com a principi base del seu disseny.

El Comitè Départemental de Spéléologie i Canyonisme des Bouches-du-Rhône (CDSC13) és l'hereu i fabricant actual de l'SFD8. EL CDSC13 pertany a l'estructura departamental de la “Fédération Française de Spéléologie”.

El SFD8 és de les millors eines d'alt nivell de què disposa el cañonista/barranquista confirmat. Permet ser utilitzat com a descendidor personal o com a eina col·lectiva per al seu ús a la instal·lació de la corda. El seu ús és fàcil i segur.

Per tot això el CDSC13, ens explicarà tots els detalls i secrets de l'SFD8, mostrant la multitud d'opcions d'ús: en simple normal i vertaco, en doble ràpid i mosquetó, amb cordes de petit diàmetre, en grans verticals. Bloquejos simples, reforçats, en doble o simple corda, bloquejos prolongats o puntuals, auto balancejos, ascensos de fortuna... No et pots perdre el WorkShop!