Francisco SILVA

Presentació del llibre
ELS MILLORS DESCENSOS DE CANYONS DE PORTUGAL I ELS SEUS ARXIPIÈLAGS VOLCÀNICS (MADEIRA I LES AZORES)

Pioner en l'exploració del descens de canyons a Portugal, obrint i equipant més de 150 rutes de canyonisme al Portugal continental, a l'illa de Madeira ia l'arxipèlag de les Açores.

Francisco és monitor de descens de canons de la "École Française de Canyon - Fédération Française de Spéléologie"" i coordina la secció de descens de canyons de l'Associació d'Esports d'Aventura Desnível, a Portugal.

Professor de Turisme a l'Escola Superior d'Hotelària i Turisme do Estoril, ha editat diversos llibres, entre ells ALONG WATER TRAILS... IN THE AZORES - CANYONING GUIDEBOOK i la seva més recent guia amb els MILLORS DESCENSOS DE CANYONISME DE PORTUGAL , que llançarà i presentarà RIC2023.CAT.

Francisco coneix perfectament el descens de canyons a totes les seves facetes, especialista en el desenvolupament del turisme esportiu (en concret el descens de canyons), ens parlarà de la nova guia de descens de canyons que està a punt de publicar-se que engloba tant el Portugal continental com els seus arxipèlags volcànics de Madeira i les Açores.