Pascal VAN DUIN

Presentació del llibre
ALBÀNIA CANYONING

Pascal va començar a explorar, el 1993, els canyons de Lombardia i del nord d'Itàlia, fruit d'aquestes exploracions, va publicar dues guies, la primera, el 2005, “CANYONING in Lombardia” i, la segona, el 2009, “CANYONING Nord Italia ".

A poc a poc, viatjant, visitant i explorant a altres països, ha arribat a la xifra de 200 obertures de nous descensos.

Pascal és Guia de Muntanya UIAGM, instructor dels cursos d'especialització “Canyoning Guide Alpine” al “Collegio Nazionale Guide Alpine Italià” i el 2019 obté el certificat d'especialització en espeleologia.

A l'estiu desenvolupa la seva professió com a guia de descens de canyons a Ticino i a Val Bodengo, prop del llac de Como. A l'hivern, practica esquí de travessia als Alps.

En els seus viatges ha visitat i explorat Suïssa, La Reunión, els Estats Units, Zàmbia, Algèria, Montenegro, Grècia, Jordània, Eslovènia, Bòsnia i el Marroc. El 2017 va començar a explorar nous canyons a Albània, on ha realitzat un total de 8 expedicions.

Pascal ens presentarà el resultat de 6 anys d'exploració a Albània, incloent-hi els descensos més recents (2022). La nova guia inclou una descripció completa dels 49 barrancs més interessants i breus detalls sobre 35 barrancs addicionals.