Rescat a Canyons

Tècnica - Taller
Tècniques de rescat en canyons
SIMULACRE DE RESCAT

 

El 27 de gener de 2021, "Rescate en Canyons Mèxic" (RECAM) va obtenir la seva acta constitutiva com a Associació Civil. El 12 d'octubre del 2022 s'accepta que RECAM és part dels grups voluntaris de Protecció Civil a nivell nacional del seu país. Al mateix temps, es confirma que RECAM s'ha convertit en un referent de la formació en rescat en tota Amèrica Llatina.

Volem aprofitar per intercanviar coneixements, experiències i augmentar els enllaços amb els membres de RECAM, amb aquest objectiu l'espeleosocorro català, grup operatiu de la "Federació Catalana d'Espeleologia", amb capacitat tècnica per dur a terme qualsevol tasca en un rescat espeleològic en un espai confinat natural, organitza un simulacre de rescat amb l'objectiu de realitzar-lo conjuntament amb els membres del RECAM que participin en el RIC2023.CAT.

Taller i simulacre organitzat estrictament per a tècnics del rescat en les diferents variants espeleològiques (cavitats i canyons). És necessària una invitació personal explícita per poder participar. Obert a totes les nacionalitats, obligatòria la inscripció prèvia, places limitades.