Sally JUSTO BLASCO

Superació personal, aventures, canvi de vida, professió…
EXPERIÈNCIA VITAL 100% CANYON

Apassionada del descens de barrancs des dels 8 anys. Després d'uns quants anys atrapada en un ofici que no acabava de fer-lo feliç, va convertir la seva afició en la seva feina... perquè així cada dia fossin de festa!

Acabada la seva formació com a guia de barrancs TD2 (escola Aragonesa) va descobrir una nova passió a les expedicions i obertures a Albània, Costa Rica i Bolívia; a les quals ha pogut sumar alguna obertura al Pirineu Aragonès, Còrsega i Creta, així com algun reequipament puntual en diversos descensos.

Us encanta la formació, ensenyar i compartir la vostra experiència. Sempre disposada a facilitar informació a qui ho necessiti. "S'ha convertit en una forma de vida." Quan acaben les temporades de primavera i estiu, segueix viatjant per conèixer llocs increïbles: Espanya, França, Sardenya, Còrsega, Madeira, Suïssa, Grècia, Itàlia, Creta, Illa Reunió... on cada descens compta com si fos l'últim

Sally ens mostrarà la seva visió de la vida i la seva professió a través de les seves experiències vitals al barranquisme, ens donarà detalls de les seves aventures i ens explicarà les situacions viscudes, bones i dolentes. Veurem com una esportista i professional femenina ha evolucionat en aquesta especialitat, que és el descens de canyons, fent i aconseguint que la seva vida giri a través de la passió i de la professió.

El que comte no és l'aventura, sinó qui t'acompanya!

EL TEMPS ÉS SEMPRE ARA...