V7 Academy

Noves tecnologies. Aprenentatge en línia.
RECURSOS ONLINE PER A SUPORT EN LES FORMACIONS I L'APRENENTATGE

L'evolució de la pràctica del canyonisme i de les habilitats tècniques ha d'anar acompanyada de la disponibilitat tecnològica a l'era digital. L'era de l'aprenentatge en línia va arribar per quedar-se i cal mantenir-se al dia amb aquests nous temps.

 

La proposta de V7 Academy és oferir un recurs en línia de suport per a formacions i aprenentatge de descens de canyons, intensiu (en vídeo) i atualitzat per a la comunitat. Ofereixen programes online clars, complets i contemporanis per donar suport a practiques personals com també programes de formació professional i ensenyament online.

INSTRUCTORS PROFESSIONALS DE BARRANQUISME

L´equip V7 és un grup d´instructors de canyonisme experimentats i professionals de tot el món, tots amb la mateixa visió per al´activitat: fer que el coneixement tècnic de barranquisme sigui accessible per a qualsevol persona, en qualsevol moment, amb un enfocament en la seguretat i la consciència personal.

Andrew Humphreys (Estats Units)

Andrew és un canyonista professional de Colorado, Estats Units. És cofundador de V7 Academy i propietari de Canyoning Colorado. Un professional d'IRATA lidera el desenvolupament tècnic del pla d'estudis de V7 Academy, aportant la seva experiència en diverses disciplines.

Pans Papakostas (Grècia)

Panos va entrar en contacte per primera vegada amb el canyonisme el 2001 i immediatament es va enamorar de l'esport que combinava el seu amor per la natura amb l'acció i la diversió. Aviat va començar a treballar a temps parcial com a assistent de guia de barranquisme i després d'acabar els estudis universitaris i treballar uns anys en finances va decidir que la trucada dels canyons era massa difícil de resistir.

El 2010 va cofundar Baseline Canyoning (avui la companyia de canyonisme més gran de Grècia) que va dirigir durant 7 anys. Durant aquest temps va passar els hiverns ensenyant esquí a Grècia i guiant i canyonisme a Nova Zelanda. El 2017 es va mudar a Suïssa on gaudeix del canyonisme a l'estiu i hiverns plens de neu.

La dimensió internacional del descens de canyons ha estat important per a Panos des del principi. Va realitzar la primera formació a l'Escola Nacional de Canyonisme d'Itàlia i el 2013 es va unir a ICOPro, on va arribar a ser Entrenador, per ajudar a desenvolupar els estàndards de l'activitat a tot el món. També és un guia de canyonisme certificat per l'Associació Suïssa a l'Aire Lliure.

George Yates (Regne Unit)

George va començar a practicar canyonisme al Regne Unit quan l'esport va començar a guanyar impuls el 2006. Li encantava la barreja de treball tècnic amb cordes combinat amb la superació de problemes d'aigües braves i veure com es desenvolupaven les tècniques. George va portar les seves noves habilitats a Itàlia i va ajudar a desenvolupar el barranquisme com a nou producte per a un centre d'activitats amb seu al Regne Unit. Després va treballar a Austràlia i va passar temps explorant alguns dels canons de les Muntanyes Blaves. El 2010 es va establir a Escòcia dirigint un gran centre d'aventures a l'aire lliure, i es va convertir en un entrenador professional de canyonisme impartint entrenament, obrint canyons i viatjant a destins de descens de canyons a tot el món.

El 2016 George va obrir "The Canyoning Company" amb el cofundador Ben Case. A partir d'aquest punt tota la seva carrera professional es va centrar en el descens de canons, fent visites guiades diàries, viatges internacionals i proporcionant formació per a canyonistes recreatius i professionals. Ara imparteix formació a tot el Regne Unit i treballa com a assessor tècnic de canyonisme.

Ben Case (Regne Unit)

Ben és un canyonista professional d'Escòcia, Regne Unit. És cofundador de V7 Academy i copropietari de The Canyoning Company. Ben és responsable dels comptes i la comunicació de màrqueting per a V7.

Gus Schiavon (Brasil)

Gus és un canyonista professional i fotògraf amb seu a Bali, Indonèsia. És cofundador de V7 Academy i editor de "Re:belay". Gus té 10 anys d'experiència treballant amb canyonisme com a entrenador professional, instructor i fotògraf. És responsable del desenvolupament web i la comunicació de marca de V7 Academy.

Gus va descobrir el canyonisme el 2011 després de l'oportunitat de treballar com a fotògraf de canonisme mentre vivia a Nova Zelanda. Des de llavors, ha desenvolupat un curs de formació en fotografia de descens de canyons i ha treballat activament per augmentar la visibilitat del canyonisme i ajudar a donar suport al creixement de l'activitat a través de les imatges. Autor publicat per a múltiples revistes a l'aire lliure a tot el món, també va participar en nombrosos descensos d'alt perfil, inclòs el descens de 8 dies del canó Malishan a Taiwan.

En aquesta presentació, l'equip de V7 exhibirà la plataforma i presentarà el cas d'estudi de The Mountaineer sobre com l'ús dels recursos de V7 Academy va ajudar a enfortir la comunitat de canyonistes del nord-oest del Pacífic als EUA.